7 ok, amiért érdemes a szári színjátszó táborba jönnöd 2022-ben is!

  1. Ha vágysz jó társaságra, és szeretsz nevetni!
  2. Ha szereted a színházat, és szeretsz szerepelni!
  3. Ha meg szeretnél szabadulni a lámpalázadtól!
  4. Ha szereted a költészet és a zene különlegesen szép világát!
  5. Ha szeretsz közösen alkotni fantasztikus szakemberek irányításával!
  6. Ha szeretsz fürödni és finomakat enni, akkor itt a helyed!
  7. Ha ráérsz július 4-9 között!

A táborba 6-18 éves fiatalokat várunk. A gyerekek egy adott darabon keresztül kezdik az ismerkedést egymással és a színházzal. Az előkészületeket sok-sok játék és fürdőzés, esténként tábortűz és ének szakítja meg. Az elsődleges cél: a vidámság! Másodlagos önmaguk és egymás megismerése, gátlásaik és szorongásaik oldása, mindez észrevétlenül, játékokon keresztül. A színjátszó-táborban a délelőttök próbákkal telnek. Kora délután szabad-foglalkozások, ha az idő engedi, fürdés majd újabb próbák következnek. Az estét a vacsora után játék, tábortűz, és közös éneklés zárja.

szinjatszo

A teljes ellátás ott alvást, napi háromszori étkezést jelent fagyival, friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, amelyek egy része a ház kertjéből származik. A munka a reggeli után kezdődik néhány bemelegítő gyakorlattal, majd következik a próba. Az első napokban nagyobb jelentőségük van a szituációs gyakorlatoknak, a kreativitásnak, játszunk a szöveggel, a hangunkkal. Később a közösen megalkotott jeleneteket gyakoroljuk, majd együtt elkészítjük a jelmezeket és a díszleteket. Kora délutánonként a gyerekek rajzolásban, festésben is kipróbálhatják magukat.

IMG_6382

A foglalkozásokat vezetik: Kovács Kata Milla, aki a Krétakör Társulatában játszott, emellett számos rádiójátékban hallhattuk hangját, és idén végzett a Marosvásárhelyi Színművészeti egyetem színész mesterszakán, akárcsak csoporttársa, Jancsó Előd.  Mind a ketten rendkívül népszerűek a gyerekek körében. A tábor vezetője Baranyi Edit, tanár, újságíró.  

szinj

 

Az ötnapos tábor ára teljes ellátással 49 900 Ft. Ha napközis tábor jelleggel vagy jelen, akkor 16 ezer forinttal olcsóbb.

Testvérkedvezmény van! A jelentkezést akkor vesszük komolyan, ha az előleget ( 20 000 Ft) átutaltad a honlap elején található számlaszámra, és ezzel egyidejüleg írtál egy e mailt, amelyben a gyermeked neve, életkora, és a számlázási címed szerepel.
Jelentkezés: konkolyedit66@gmail.com vagy 0630 399 2137

Kérlek, hozzatok magatokkal olyan ruhát, amiben könnyen tudtok mozogni. A lányok gumis derekú szoknyát, tornacipőt, cicanadrágot. A fiúk olyan nadrágot, amiben könnyű a mozgás és tornacipőt. Fürdőruhát, papucsot, ágyneműhuzatot ( paplan, párna, lepedő), hálóruhát. És valami apróságot, amit annak ad oda a résztvevő, akinek az egész héten angyalkája lesz. Ez lehet könyv, CD, sapka, egy szép sál, egy plüssállat, egy csoki, egy fülbevaló, egy szép kő, valami, aminek te is örülnél.

A gyerekek szülői nyilatkozattal jöhetsz csak a táborba, amelyben a szülő nyilatkozik, hogy a gyermeke nem beteg!

Ha gyógyszert szedsz, azt is hozz magaddal, és a TAJ kártyádat se felejtsd otthon. A tábor végén szombat délben az előadást bemutatjuk a ház kertjében, utána egy ebédre vendégül látjuk a szülőket. Kedves szülők, sütit, innivalót hozhattok…. Várunk benneteket szeretettel! ( ez számomra a legkedvesebb tábor, talán a sok zene miatt…?))

Idén 10 kárpátaljai gyermek táboroztatását vállalja ingyen az Élni jó ház, illetve számítunk a ti segítségetekre, adományotokra, mert együtt csodákra vagyunk képesek. 

a számlaszámunk, amelyre az adományt utalhatod: 

11773360-30818697

A közlemény rovatba, kérlek, tüntesd fel, “adomány táboroztatáshoz”

 

IMG_6232

(A képek korábbi színjátszótáboros fotók.)

Időpont: 2022.07. 04-09

Jelentkezés: konkolyedit66@gmail.com vagy 30 399 2137

Cikk a talita.hu-n a táborról

2 hozzászólás

  1. Kedves Edit! A kislányunk szeretne jelentkezni a táborba. Viszont érdekelne az, hogy lehet-e kérni disznóhús-mentes étkeztetést? A férjem muzulmán vallású, szóval emiatt lenne fontos. Előre is köszönöm a választ! Eszter

    • Igen, lehetséges. De melyik táborba szeretne jönni?

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük