Ennivaló – Egészséges és finom ennivaló Edittől – falusi vendégasztal keretében

Ételeinket sparhelten vagy kemencében készítjük, nagyrészt vegyszermentes alapanyagokból, amelyek a kertünkből származnak. Adalékanyagokat nem használunk, Himalája sóval, teljes kiőrlésű és/vagy tönkölybúza liszttel és barna rizzsel, fehér kristálycukor- és tej nélkül főzünk. Tejterméket olykor használunk.

Menü:

Levesek (1200-3000 Ft/adag):

 

FOKHAGYMA KRÉMLEVES,

GYÜMÖLCSLEVES,

HÚSLEVES,

SÜTŐTÖK KRÉMLEVES,

HALÁSZLÉ,

TÁRKONYOS ZÖLDBABLEVES,

KRUMPLILEVES,

FEHÉRBOROS GOMBALEVES LESTYÁNNAL

LENCSELEVES CURRYVEL,

PARADICSOMLEVES,

TYÚKHÚSLEVES,

OLASZ ZÖLDSÉGLEVES,

GULYÁSLEVES

OROSZ CÉKLALEVES FÜSTÖLT SZALONNÁVAL ÉS SAVANYÚ KÁPOSZTÁVAL 

 

Főételek: 1500-3500 FT/ADAG

 

SÜLTCSIRKE RIZSSEL,

RÁNTOTT HAL TEPSIS KRUMPLIVAL

BORSOS TOKÁNY KÖLESSEL,

RAKOTT KRUMPLI SOK TEJFÖLLEL,

BOLOGNAI SPAGETTI,

RÁNTOTT CSIRKEMELL  PÁROLT ZÖLDSÉGEKKEL,

BRASSÓI,

HALPOGÁCSA GRILLEZETT  ZÖLDSÉGGEL,

RAKOTT KÁPOSZTA,

FASÍRT BULGURRAL ÉS CSATNYIVAL,

HALPAPRIKÁS TÚRÓSCSUSZÁVAL,

RIZSESHÚS,

RAKOTTZÖLDBAB,

BACONBA TEKERT CSIBEMÁJ KRUMPLIPÜRÉVEL

 

desszertek (1000-2000 FT/ADAG):

 

MÁKOSGUBA,

RÉTESEK,

ARANYGALUSKA

DARÁZSFÉSZEK

TIRAMISU

TÚRÓGOMBÓC