Ételeinket sparhelten vagy kemencében készítjük, nagyrészt vegyszermentes alapanyagokból, amelyek a kertünkből származnak. Adalékanyagokat nem használunk, Himalája sóval, teljes kiőrlésű és/vagy tönkölybúza liszttel és barna rizzsel, fehér kristálycukor- és tej nélkül főzünk. Tejterméket olykor használunk.
Menü:
Levesek (1200-3000 Ft/adag):
FOKHAGYMA KRÉMLEVES,
GYÜMÖLCSLEVES,
HÚSLEVES,
SÜTŐTÖK KRÉMLEVES,
HALÁSZLÉ,
TÁRKONYOS ZÖLDBABLEVES,
KRUMPLILEVES,
FEHÉRBOROS GOMBALEVES LESTYÁNNAL
LENCSELEVES CURRYVEL,
PARADICSOMLEVES,
TYÚKHÚSLEVES,
OLASZ ZÖLDSÉGLEVES,
GULYÁSLEVES
OROSZ CÉKLALEVES FÜSTÖLT SZALONNÁVAL ÉS SAVANYÚ KÁPOSZTÁVAL
Főételek: 1500-3500 FT/ADAG
SÜLTCSIRKE RIZSSEL,
RÁNTOTT HAL TEPSIS KRUMPLIVAL
BORSOS TOKÁNY KÖLESSEL,
RAKOTT KRUMPLI SOK TEJFÖLLEL,
BOLOGNAI SPAGETTI,
RÁNTOTT CSIRKEMELL PÁROLT ZÖLDSÉGEKKEL,
BRASSÓI,
HALPOGÁCSA GRILLEZETT ZÖLDSÉGGEL,
RAKOTT KÁPOSZTA,
FASÍRT BULGURRAL ÉS CSATNYIVAL,
HALPAPRIKÁS TÚRÓSCSUSZÁVAL,
RIZSESHÚS,
RAKOTTZÖLDBAB,
BACONBA TEKERT CSIBEMÁJ KRUMPLIPÜRÉVEL
desszertek (1000-2000 FT/ADAG):
MÁKOSGUBA,
RÉTESEK,
ARANYGALUSKA
DARÁZSFÉSZEK
TIRAMISU
TÚRÓGOMBÓC