6 ok, amiért érdemes az Élni jó házba szervezni az osztálykirándulásod/erdei iskolád!

6 ok, amiért érdemes osztálykirándulást szervezni az Élni jó házba!

1. Tudtad, hogy az Élni jó ház Budapesttől mindössze 50 km-re, Felcsúttól 8 km-re, Tatától 35 km-re, Majktól 20 km-re álldogál Szár főutcáján az izgalmas Vértes és a Gerecse hegység lábánál? Felcsúton nemcsak a futball szerelmesei találnak látnivalót, hanem kisvasúttal átmehetünk Alcsútra is, a több száz éves fák birodalmába, az arborétumba. Közel van a Velencei-tó, és Tata a várral, és hatalmas tavaival. A Gerecsében és a Vértesben még találni érintetlen területeket, számtalan vadon élő állattal ( főképp a kedvencemmel: szarvassal) várakkal, kilátókkal. Majkon a remeteség épületeit, és szintén egy tavat csodálhatunk meg. Ha wellnessre, vízre vágytok akkor (Tatán kívül, ahol ingyenesen tudtok alámerülni a  tiszta habokba) Bicske! Itt a páratlan szépségű Batthyány kastélyba is érdemes ellátogatni.

2. Vonattal jól megközelíthető a hely, a Déliből 40 perc, Kelenföldről 35 perc a menetidő, a vonatok 30 percenként közlekednek.

3. A kétszáz éves parasztházat úgy újítottunk fel, hogy megőrizte eredeti, meleg fészek jellegét. A lábadat hajópadló melegíti, de meleget ad a finn-szauna is. A házban két fürdőszoba, két jól felszerelt konyha, és négy szoba található 6, 3, 5, 10 személyesek. A kertben jurták várják azokat, akik kimondottan különleges élményekre vágynak. A jurták 6-6-6 személyesek, egy közülük fűthető.

4. Akik valóban szeretnék megkóstolni a helyi specialitásokat, azoknak itt a helyük. Falusi vendégasztal keretében étkezésre is van lehetőség. Kemencében sült csülök, vagy rétesek, lepények, babgulyás helyben termesztett zöldségekkel, de akár vegetáriánus különlegességeket, vagy extra finom vegán étkeket is kínálunk.  

5. Felejtsd el az aggodalmat a gyerekek “rosszaságát” illetően. Ha nemcsak kirándulni szeretnél a hegyekben a gyerkőceiddel, akkor bízd ránk őket! Több mint tíz év táboroztatási gyakorlattal a hátunk mögött vállalunk kézműves foglalkozásokat, vagy játékokkal kötjük le őket!

6. Ingyenes szállás két-három kísérő tanárnak!

Az árak: Gyerekeknek osztálykirándulás/erdei iskola keretében 3500 -3000 Ft/fő/éj

Étkezés: 1200 Ft/fő/ebéd/meleg vacsora; reggeli: 600 Ft/fő/alkalom, menü egyeztetés tárgya.

Foglalkozások ára szintén megbeszélés tárgya. 

Mindent elmondtunk. Ön dönt. Mi pedig teljesítjük, amit vállaltunk!

Megrendelés: konkolyedit66@gmail.com vagy 0630 3992137

 

Fizetni átutalással is lehet:

Bankszámlaszám:

Konkoly Edit (számlatulajdonos)

IBAN: HU34 1091 8001 0000 0483 0337 0008

Swift kód: BACXHUHB

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük