9 ok, amiért az Élni jó házba gyere feltöltődni/ünnepelni/csapatot építeni

Bizonyára észrevetted már, milyen jó hatással van egy pároddal/családoddal közösen eltöltött hétvége a kapcsolatotokra.  Kutatások bizonyították, hogy a pihenés, a mindennapi tevékenységtől való elszakadás segíti, hogy a párok újra egymásra találjanak. 9 ok, amiért érdemes a pároddal együtt pihenned az Élni jó házban! 

  1. Az Élni jó ház Budapesttől 50 km-re, vonattal 35 percnyi távolságra helyezkedik el. Az M1-es mentén, autóval negyed óra a menetidő az autópályán.
  2. A ház Vértes hegység lábánál fekszik Száron, amely egy gyönyörű kis sváb település, közepén egy apró patakkal, fákkal, egy tiszta templommal, szélén egy kálváriával, ahonnan csodálatos a kilátás a Gerecse hajlékony hátára, a Vértes nyújtózkodó lankáira. Közel a Vitány vár, és Majk, amit körbeölel egy tó, és ahol hajdani szerzetesek házaiba is betekinthetünk. Nincs messze Tata, és a Velencei tó sem. S közel Tabajd a különleges élményt nyújtó és ingyenes mezítlábas parkjával.
  3. Az Élni jó ház kétszáz éves ház gerendái, hajópadlója, falai sok mindenről mesélnek. A házban két apartman található, az egyik egy amerikai konyhás, 35 nm-es, 5 férőhelyes. A másikban (19 férőhely) egy nagyobb konyha, és három szoba található. A vendégeink rendelkezésére áll még egy szauna, és a hatalmas kert, egy apró tóval, kemencével, hintával, csúszdával, homokozóval, medencével, s hátsó kertben három jurtával (háromszor hat férőhellyel), amelyek közül az egyik fűthető. Kerékpárjaink kölcsönözhetőek.
  4. Falusi vendégasztal keretében ízletes ételeket is tudunk készíteni a régi ízekre éheseknek: babgulyás, lepények, csülök kemencében sütve, szárnyasok sütve, töltött káposzta kemencében, észvesztően finom sváb halleves.
  5. Masszázsra (illóolajos, svéd frissítő, vagy láb) is van lehetőség szauna előtt, amely csoportoknak – egyszeri alkalommal – ingyenes.
  6. Befogadunk kisállatokat – díj ellenében, hiszen a háznak vannak állandói (állat)lakói is: Vilmos, az öregúrvizsla, Lezi, a bújós kutyalány és Frici a kandúr, és a párja, Fekete Cica és a Kölykök.
  7. Minden vendégünk kaphat házi készítésű olivaolajos szappant, és/vagy a színházat szeretők a Színházszerelem című könyvet – ajándékba. 
  8.  Házunk bababarát szálláshely. Kisbabádat tölgyfa ágyba fektetheted, kiskádban fürdetheted, etetőszékben ülhet az asztalnál. Bébiételét is megmelegítheted, s 3 év alatti kisgyereked a vendégünk!
  9. Ingyenes parkolás a ház előtt, s ingyenes WiFi a házban!

 

Várjuk szeretettel a családokat, párokat, nagyobb és kisebb társaságokat, zarándokokat!

 

Árak: Felnőtteknek 5000Ft/fő/éj (a jurtákban 6000 Ft/fő, ha ketten jönnek), ha több éjszakát töltenek és többen vannak 4500-4000Ft/fő/éj

Gyerekeknek 3500- 3000Ft/fő/éj

Az étkezés megállapodás tárgya.

Három év alatt ingyenes.

Kihagyja? Ez is egy döntés… De biztos vállalja a következményeket: lemond egy kedvező árú különleges környezetben zajló pihenésről? 

Bejelentkezés: +36 30 399 2137

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük