Rólunk mondták

Négy fiút lefoglalni nem egyszerű, de itt Száron, az Élni jó házban szinte nem is kellett figyelni rájuk - egész nap a kertben játszottak, csak néha jelentek meg lelkesen, kipirultan, hogy elmeséljék, épp mit csinált a kiscica, vagy mit játszottak a kutyussal - anyuci pedig pihenhetett nyugodtan 🙂

D. Bikfalvi Moni
Sajtkészítő táborban voltam az Élni jó házban. Ezúton is köszönöm a táborvezetőnek a kedves fogadtatást, és a gondos eligazítást, beavatást a sajtkészítés műveleteibe. Nagyon jól éreztem magam, jó társaság gyűlt össze. Az Élni jó házat korábban nem ismertem, kellemes meglepetést okozott a pozitív környezet ahol található: közel a szári kálvária dombhoz. Az Élni jó ház és környezete kétségtelenül régóta szorgos kezek által gondozott falusi vidék, gondolhatjuk ezt a jó állapotban levő régi vályogház láttán, és a titokzatos alagutakat sejtető pincék alapján is.

Szabó Zoltán
Kedves Edit!

A sajtok nagyon finomak lettek, különösen a füstölt-borsos, és a parenyica okozott nagy íz élményt. Ez az egyik, amit meg akartam veled osztani, a másik dolog pedig az érzelmeim (tudod, iker vagyok). Oly annyira feltöltekeztem nálad energiával és önbizalommal, hogy tegnap este életemben először –pedig már 5 éve lakunk itt- egyedül felfűtöttem a kemencét és sütöttünk a barátainkkal kenyérlángost és kalácsot, mindenki nagy örömére. Falták a gyerekek a finom vacsorát, olyan jó volt látni! Majd el felejtettem a sparheltet. Amikor hazaértem első dolgom volt, hogy felmérjem a konyhát, hová is tehetném. Bár nem túl nagy a hely, de megoldható és még egy lefalazott füstkémény nyílást is találtam! Nagyon várom, hogy beállítsuk nagyanyám régi darabját. A férjem teljesen elcsodálkozott rajtam, tudja, hogy nem vagyok „egyszerű eset”, de ez az ötletem még őt is meglepte. Mindig ódákat zengett a nagyija sparheltben sült ételeiről, így megint visszacsempészhetünk valami értéket a múltból modern életünkbe. Köszönöm a pozitív energiát és az inspiráló légkört! Szeretettel gondolok rád, és minden jót kívánok!  Marcsi

Bajzáthné Hosszú Mária
Kedves Edit!

Nagyon szépen köszönünk Neked mindent, főleg a hihetetlenül finom ételeket 🙂 Csodálatos ez a hely és nagyon jól éreztük magunkat!

Isten áldja meg a további munkádat és életedet!

Szeretettel: Ákos&Gabi

Kovács Gabriella
Még egyszer köszönjük, hogy ott lehettünk! Nekünk nagyon tetszett a helyszín, sztem ideális egy garázsvásár lebonyolítására. (A lángoskenyér nagyon-nagyon finom volt!!!:)) Végeredményben csak az emberek hiányoztak, az pedig a meghirdetésével könnyen pótolható. Bicskén még csak egyszer jártunk garázsvásáron, akkor rengeteg érdeklődő-vásárló gyűlt össze. Meghirdették facebookon, üzenetek is mentek róla. Az út szélén tábla jelezte az eseményt, amelynek hatására azok is megálltak, akik nem tudtak róla. Következőleg biztos vagyok benne, hogy sokan érkeznek, mert nagy az érdeklődés erre a típusú adokveszekre.

Szép estét kívánunk: Zsuzsi és Joci

Bőke Zsuzsika
Edit kedves, nekünk nagyon jól esett a vendégszeretet, a közvetlenség, ami az első perctől körülvett bennünket. Én rajongója vagyok a bolhapiaci hangulatnak, tehát csak támogatni tudom a kezdeményezést. Esetleg még több portéka, még nagyobb vonzerőt jelentene azoknak, akik messzebbről jönnének, és a jó szón túl, szeretnének tárgyiasult kincsekre is lelni.:)

Köszönjük a lehetőséget!

Rita, a manóházból

Szentpétery Rita
"Nekem egy igazán kellemes, bensőséges hétvége volt. A hely, az idő minden annyira jó volt, olyan harmóniát éreztem. Sokat segített a magam megismerésében...és még vannak dolgok, amik tisztulnak azóta is. A feladatokat igazán jól összeszedtétek. Egész nap a gép előtt ülök a munkanapokon és jólesett volna több mozgás... Úgy érzem a nőiességem megélésében már ez az egy hétvége is sokat segített, érzem valami elindult ezen a téren. Egyre jobban érzem az erőt magamban ahhoz hogy úgy éljek ahogy szeretnék, elengedve a félelmeimet. A közösség annyira fontos, amikor egymásnak segíthetünk, támogathatjuk egymást. Hálás vagyok hogy részese lehetek/lehettem egy ilyen jó gondolat, mint a Női sátor megvalósulásának."

Boros Réka
Jól éreztem magam a Női Sátor első alkalmán. Jó volt megismerni asszonytársakat különböző élethelyzetben és életkorban. Tetszett az őszinte légkör, a különböző feladatok, amik hozzájárultak a többiekkel való ismerkedéshez és önmagunkkal való találkozáshoz játékosan. Szívet melengető volt a barátságos légkör és a lelkes és kedves fogadtatás. Csak így tovább!

Kunz Ágota
Én csak szombat este érkeztem éppen a megosztó kör kezdetére, de a családias légkörben otthon éreztem magam! Néztem, hogy más-más pózban  fesztelenül (fekve, törökülésben, stb.) ülnek a résztvevő hölgy társak. A megosztásban úgy éreztem magam, mintha reggeltől köztük lennék.A vasárnapi változatos programokon is kiteljesedhetett NŐIESSÉGÜNK! Szeretettel Kissné Német Piroska Szegedről.

Piroska
"Nagyon tetszett, hogy alapvetően biztosítva volt egy olyan légkör, ahol mindenki önmagát adhatta. Nagyon tetszett, ahogy meghallgattatok és reflektáltatok az elhangzottakra. Valódi figyelemmel és a másik ember iránti tisztelettel.. Az önismereti részeknél sem éreztem semmi belemagyarázást, ráerőltetést, hanem valahogy tényleg mindig a másik ember valódi személye és tisztelete volt központban. Alapvetően mind a téma, mind a feladatok, mind pedig a nyitott, befogadó légkör nagyban hozzásegített ahhoz, hogy a hála mibenlétét körüljárva egymáshoz és magunkhoz is közelebb kerülhessünk. Köszönöm, hogy lehetőséget teremtettetek erre!"

Puskás Ágota