Rólunk mondták

A Női Sátor wellness hétvégéje valódi pihenés volt számomra, fizikailag is (finom masszázsok!), és lelkileg is (önismereti játékok, hosszú, csendes beszélgetések, az alkotás öröme). A táj, a levegő, a ház hangulata csodálatos, az ennivaló könnyű és finom, az ágy puha és meleg, a társak kedvesek és barátságosak, a vendéglátó elbűvölő... mi kellhet még? 🙂

D. Bikfalvi Moni

Kedves Edit!
Szeretnénk megköszönni ezt a nagy élményt, amit Anna átélt a fotóstáborban, nagyon jól érezte magát, azt mondta, több ideig fog mesélni róla, mint ameddig a tábor tartott 🙂 Már hozzá is fogott...Megnéztük a fényképeket is, nagyon tetszenek, szuper ügyesek a  gyerekek, és átjön az is, milyen jó hangulat volt. Még egyszer köszönjük, és reméljük jövőre is találkozunk!
További szép nyarat, Király Anna és anyuja, FanniKerekes Fanni
Kedves Edit!
Fantasztikusak a fotók!!!!! 🙂 Imádom nézegetni őket! Köszönet értük!
Tegnap, mikor beszéltem Ábellel, éreztem, ahogy ő gazdagodott az egész szári léttől, tábortól, fotózástól, Nóriéktól, almasütéstől, dagasztástól, színektől, hangulatoktól - úgy én is feltöltődtem...rajta keresztül.
Azért írom le most, mert ha odaérek, nem tudom majd elég jól kifejezni. Hála érte Edit, Nóri, Vera és a többiek!
Kinga

Balogh Kinga
Szia Edit,
Elvileg Léna nem hagyott ott semmit. Kivéve talán a szíve egy részét, mert most meg itthon kicsit pityergős, mert úgy hiányoztok neki! Még egyszer köszönjük, és gratulálunk ehhez a kis élnijó helyhez, amit kialakítottál Száron! Szerintem jövőre mindenképp újra találkozunk, már amennyire rajtunk múlik. Ja, és felfedeztük végre a honlapot, ahol a képek vannak. Csodásak lettel! Anett azt mondta, jövőre ő is beiratkozik a táborba, annyira tetszett neki a végeredmény!
További szép nyarat, jó munkát és sok örömet a táborlakókhoz!
Üdv,
Gábor

Mayer Gábor
Köszönjük a szívélyes vendéglátást, a ház melegét, az ágy puhaságát és a hangulatos hajlékot. Reménykedünk a mihamarabbi viszontlátásban!

Horváth Kristóf és Kati
... nagyon szépet csináltatok, teljesen beleszerettem a házba, meg a faluba. Én is valami ilyesmire vágynék, régi parasztház, kályha, nagy fapadlós szobák, családi konyha, stb. Gyönyörű volt, szeretnénk még menni. Javítanivalót nem tudok, nyilván lehet komfortosabbá tenni, de itt most neked nem az a cél. Tökéletes hely egy hétvégére, akár családdal is, én is ebben gondolkodom....

Makai Péter