Rólunk mondták

A Női Sátor wellness hétvégéje valódi pihenés volt számomra, fizikailag is (finom masszázsok!), és lelkileg is (önismereti játékok, hosszú, csendes beszélgetések, az alkotás öröme). A táj, a levegő, a ház hangulata csodálatos, az ennivaló könnyű és finom, az ágy puha és meleg, a társak kedvesek és barátságosak, a vendéglátó elbűvölő... mi kellhet még? 🙂

D. Bikfalvi Moni

Kedves Edit!
Szeretnénk megköszönni ezt a nagy élményt, amit Anna átélt a fotóstáborban, nagyon jól érezte magát, azt mondta, több ideig fog mesélni róla, mint ameddig a tábor tartott 🙂 Már hozzá is fogott...Megnéztük a fényképeket is, nagyon tetszenek, szuper ügyesek a  gyerekek, és átjön az is, milyen jó hangulat volt. Még egyszer köszönjük, és reméljük jövőre is találkozunk!
További szép nyarat, Király Anna és anyuja, FanniKerekes Fanni
Kedves Edit!
Fantasztikusak a fotók!!!!! 🙂 Imádom nézegetni őket! Köszönet értük!
Tegnap, mikor beszéltem Ábellel, éreztem, ahogy ő gazdagodott az egész szári léttől, tábortól, fotózástól, Nóriéktól, almasütéstől, dagasztástól, színektől, hangulatoktól - úgy én is feltöltődtem...rajta keresztül.
Azért írom le most, mert ha odaérek, nem tudom majd elég jól kifejezni. Hála érte Edit, Nóri, Vera és a többiek!
Kinga

Balogh Kinga
Szia Edit,
Elvileg Léna nem hagyott ott semmit. Kivéve talán a szíve egy részét, mert most meg itthon kicsit pityergős, mert úgy hiányoztok neki! Még egyszer köszönjük, és gratulálunk ehhez a kis élnijó helyhez, amit kialakítottál Száron! Szerintem jövőre mindenképp újra találkozunk, már amennyire rajtunk múlik. Ja, és felfedeztük végre a honlapot, ahol a képek vannak. Csodásak lettel! Anett azt mondta, jövőre ő is beiratkozik a táborba, annyira tetszett neki a végeredmény!
További szép nyarat, jó munkát és sok örömet a táborlakókhoz!
Üdv,
Gábor

Mayer Gábor
Köszönjük a szívélyes vendéglátást, a ház melegét, az ágy puhaságát és a hangulatos hajlékot. Reménykedünk a mihamarabbi viszontlátásban!

Horváth Kristóf és Kati
... nagyon szépet csináltatok, teljesen beleszerettem a házba, meg a faluba. Én is valami ilyesmire vágynék, régi parasztház, kályha, nagy fapadlós szobák, családi konyha, stb. Gyönyörű volt, szeretnénk még menni. Javítanivalót nem tudok, nyilván lehet komfortosabbá tenni, de itt most neked nem az a cél. Tökéletes hely egy hétvégére, akár családdal is, én is ebben gondolkodom....

Makai Péter
avatarAz egyik jurta házikóban szálltunk meg 2 gyerkőccel ami nagyon izgalmas élmény volt. 
Edit nagyon mosolygós, készséges házigazda, már tálalta is a vacsorát, mikor megérkeztünk és befűtötte szállásunkat is.
Nagyon hangulatos, természetközeli élményt ad a hely. Edit főztje olyan ínycsiklandó, hogy a fehér lisztből készült ételekhez szokott gyermekem is végre megette a tönköly lisztből készült ízletes lepényt a házi tojásból készült rántottához, s a palacsintát is egy perc alatt befalta, amit az itt készült házi lekvárral kentünk meg.

Jurta, sparhelt fűtés, keramikus kezével készített tányérok, bögrék, tyúkok, gyerekbarát kutyusok, cicák, napsütés. Tökéletes élményt ad 

Szilvia Hegedűs
avatarValódi kikapcsolódás volt számunkra Edit bájos háza a város zaja után. A gyerekek is imádták, a táj lenyűgöző, ráadásul meglepően közel Budapesthez. Csak ajánlani tudom!

Katalin Szilágyi
avatarCsodálatos hely az elvonulásra és kikapcsolódásra! A jurták hihetetlenül komfortosak az éjszakai szaunázás és csobbanás mesés! Ennél jobb hely a hétköznapokból való menekülésből nehezen található!

Vandev Bovar