Színjátszótábor 2017 jún. 26-30.

Időpont: 2017.06.26- 06.30.

A táborba 7-20 éves fiatalokat várunk.

A gyerekek egy adott darabon keresztül kezdik az ismerkedést egymással és a színházzal. Az előkészületeket sok-sok játék és fürdőzés, esténként tábortűz és ének szakítja meg. Az elsődleges cél: a vidámság! Másodlagos önmaguk és egymás megismerése, gátlásaik és szorongásaik oldása, mindez észrevétlenül, játékokon keresztül. A színjátszótáborban a délelőttök próbákkal telnek. Kora délután szabadfoglalkozások, ha az idő engedi, fürdés majd újabb próbák következnek. Az estét a vacsora után játék, tábortűz, és közös éneklés zárja.

szinjatszo

A teljes ellátás ott alvást, napi háromszori étkezést jelent fagyival, friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, amelyek részben a ház kertjéből származnak. A munka a reggeli után kezdődik néhány bemelegítő gyakorlattal, majd következik a próba. Az első napokban nagyobb jelentőségük van a szituációs gyakorlatoknak, a kreativitásnak, játszunk a szöveggel, a hangunkkal. Később a közösen megalkotott jeleneteket gyakoroljuk, majd együtt elkészítjük a jelmezeket és a díszleteket. Kora délutánonként a gyerekek rajzolásban, festésben is kipróbálhatják magukat.

IMG_6382

A foglalkozásokat vezetik: Kovács Kata Milla, aki a Krétakör Társulatában játszott, emellett számos rádiójátékban hallhattuk hangját. A nagyobb korosztállyal pedig Pap Gáborral dolgozik együtt, aki a budapesti Vörösmarty Mihály Gimnázium kreatív ének és dráma tanára, számos díj tulajdonosa. Mindketten nagyon népszerűek a gyerekek körében.

szinj

 

Az ötnapos tábor ára teljes ellátással 33 000 Ft. A jelentkezést akkor vesszük komolyan, ha az előleget ( 6000 Ft) átutaltad a honlap elején található számlaszámra.
Jelentkezés: konkolyedit66@gmail.com vagy 30 399 2137

Kérlek, hozzatok magatokkal olyan ruhát, amiben könnyen tudtok mozogni. A lányok gumis derekú szoknyát, tornacipőt, cicanadrágot. A fiúk olyan nadrágot, amiben könnyű a mozgás és tornacipőt. Fürdőruhát, papucsot, ágyneműhuzatot ( paplan, párna, lepedő), hálóruhát. És valami apróságot, amit a tábor végén kisorsolunk a többiek között az egész héten gyűjtött jóságpontok alapján. Ez lehet könyv, CD, sapka, egy szép sál, egy plüssállat, egy csoki, egy fülbevaló, egy szép kő, valami, aminek te is örülnél. Ha gyógyszert szedsz, azt is hozz magaddal, és a TAJ kártyádat se felejtsd otthon. A tábor végén péntek este az előadást bemutatjuk a plébánia kertjében, utána egy ebédre vendégül látjuk a szülőket. Kedves szülők, sütit, innivalót hozhattok…. Várunk benneteket szeretettel! ( ez számomra a legkedvesebb tábor, talán a sok zene miatt…?))

 

IMG_6232

(A képek korábbi színjátszótáboros fotók.)

Cikk a talita.hu-n a táborról

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.