6 ok, amiért érdemes a szári színjátszó táborba jönnöd 2019-ben is!

  1. Ha vágysz jó társaságra, és szeretsz nevetni!
  2. Ha szereted a színházat, és szeretsz szerepelni!
  3. Ha meg szeretnél szabadulni a lámpalázadtól!
  4. Ha szereted a költészet és a zene különlegesen szép világát!
  5. Ha szeretsz közösen alkotni fantasztikus szakemberek irányításával!
  6. Ha szeretsz fürödni és finomakat enni, akkor itt a helyed!

A táborba 6-20 éves fiatalokat várunk. A gyerekek egy adott darabon keresztül kezdik az ismerkedést egymással és a színházzal. Az előkészületeket sok-sok játék és fürdőzés, esténként tábortűz és ének szakítja meg. Az elsődleges cél: a vidámság! Másodlagos önmaguk és egymás megismerése, gátlásaik és szorongásaik oldása, mindez észrevétlenül, játékokon keresztül. A színjátszó-táborban a délelőttök próbákkal telnek. Kora délután szabad-foglalkozások, ha az idő engedi, fürdés majd újabb próbák következnek. Az estét a vacsora után játék, tábortűz, és közös éneklés zárja.

szinjatszo

A teljes ellátás ott alvást, napi háromszori étkezést jelent fagyival, friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, amelyek nagyrészben a ház kertjéből származnak. A munka a reggeli után kezdődik néhány bemelegítő gyakorlattal, majd következik a próba. Az első napokban nagyobb jelentőségük van a szituációs gyakorlatoknak, a kreativitásnak, játszunk a szöveggel, a hangunkkal. Később a közösen megalkotott jeleneteket gyakoroljuk, majd együtt elkészítjük a jelmezeket és a díszleteket. Kora délutánonként a gyerekek rajzolásban, festésben is kipróbálhatják magukat.

IMG_6382

A foglalkozásokat vezetik: Kovács Kata Milla, aki a Krétakör Társulatában játszott, emellett számos rádiójátékban hallhattuk hangját és jelenleg a Marosvásárhelyi Színművészeti egyetem hallgatója, akárcsak Jancsó Előd. A nagyobb korosztállyal pedig Pap Gáborral dolgozik együtt, aki a budapesti Vörösmarty Mihály Gimnázium kreatív ének és dráma tanára, számos színházi díj tulajdonosa. Mellette Konczer Kinga drámatanár dolgozik. Mind a négyen rendkívül népszerűek a gyerekek körében. A tábor vezetője Kovács Margita Léda lesz, aki az ELTE Pszichológia karának mesterképzésén végzős hallgató.  

szinj

 

Az ötnapos tábor ára teljes ellátással 39 000/41 500 Ft. Testvérkedvezmény van! A jelentkezést akkor vesszük komolyan, ha az előleget ( 10 000 Ft) átutaltad a honlap elején található számlaszámra.
Jelentkezés: konkolyedit66@gmail.com vagy 30 399 2137

Kérlek, hozzatok magatokkal olyan ruhát, amiben könnyen tudtok mozogni. A lányok gumis derekú szoknyát, tornacipőt, cicanadrágot. A fiúk olyan nadrágot, amiben könnyű a mozgás és tornacipőt. Fürdőruhát, papucsot, ágyneműhuzatot ( paplan, párna, lepedő), hálóruhát. És valami apróságot, amit a tábor végén kisorsolunk a többiek között az egész héten gyűjtött jóságpontok alapján. Ez lehet könyv, CD, sapka, egy szép sál, egy plüssállat, egy csoki, egy fülbevaló, egy szép kő, valami, aminek te is örülnél. Ha gyógyszert szedsz, azt is hozz magaddal, és a TAJ kártyádat se felejtsd otthon. A tábor végén péntek este az előadást bemutatjuk a ház kertjében, utána egy vacsorára vendégül látjuk a szülőket. Kedves szülők, sütit, innivalót hozhattok…. Várunk benneteket szeretettel! ( ez számomra a legkedvesebb tábor, talán a sok zene miatt…?))

 

IMG_6232

(A képek korábbi színjátszótáboros fotók.)

Időpont: 2019.07.14/15- 07.19

Jelentkezés: konkolyedit66@gmail.com vagy 30 399 2137

Cikk a talita.hu-n a táborról

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük