Isten hangjának meghallása – Csendes napok az Élni jó házban 2024 március 1-3

Hívunk benneteket 2024 március 1-3-ig az Élni jó házba, ahol csendben tudsz lenni, ha szeretnél kiszakadni a mindennapok okozta szorongásból, félelmekből, aggodalmaskodásból, és ha meg szeretnéd hallani végre Isten hangját. Légy csendben és várj az Úrra! (Zsolt.37:7)

Gyere,

ha úgy érzed, elakadtál a kapcsolataidban,

ha a munkahelyeden nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd,

ha belső gyógyulásra van szükséged,

ha Istennel minőségi időt szeretnél tölteni,

ha szeretnéd meghallani Isten hangját,

ha meg szeretnéd tapasztalni Isten szeretetét másokon keresztül, vagy akár közvetlen módon,

ha meg szeretnél bocsátani, de nem sikerül,

ha bizonyos kudarcok folyamatosan ismétlődnek az életedben.

Fontos, hogy visszatalálj Istenhez, aki végtelenül szeret téged, és arra vár, hogy megölelhessen, hogy rád adja az új ruhát, hogy bekötözze sebeidet. De hogy pontosan hogyan és mikor fog ez történni az életedben, az Isten titka. Isten sokszor kivisz bennünket a pusztába, hogy vele töltsünk minőségi ifdőt, hogy meghalljuk végre az ő szelíd hangját.

A három nap alatt előadásokat hallgathatsz különböző témákban:

Az Atya szívének megismerése

A megbocsátás magadnak, másoknak

Isten hangjának meghallása

A csendes nap pénteken délelőtt kezdődik. Szemlélődni fogunk a természetben, és a kis kápolnában, majd lesz előadás, játék, kiscsoportos beszélgetés, közbenjáró ima.

Szombaton reggeli után imatornát fog tartani Judi a természetben, majd Jálics atya módszerével szemlélődünk a kápolnában. Ebéd után Szentségimádás lesz, közben mise, majd lelki beszélgetés, és gyóntatás Sándor atyával – vacsoráig.

Vasárnap reggeli után előadás, kiscsoportos beszélgetés, ima majd újra a természetben szemlélődünk.

Ebéd után tanúságtételek, majd rendrakás a házban, és búcsúzás.

A lelkigyakorlat alatt közösségben vagyunk Jézussal, és közösségben vagyunk egymással. Ami azt jelenti, hogy hasonlóan élunk, mint annak idején az első keresztények is élhettek, vagy ahogy Jézus a tanítványaival élt. A szállásunkon együtt leszünk más keresztény nőkkel, a férfiak a férfiakkal. Az ételeket együtt készítjük, és együtt is pakolunk el magunk után.

Költségek: nem kérünk díjat, hogy az anyagi erő hiánya ne tartson vissza senkit a részvételtől, de adományokat elfogadunk.

Jelentkezés: konkolyedit66@gmail.com

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük