Fotótábor tizenéveseknek, 2019 08 05-09, Élni jó ház, Szár

Fotós tábor tizenéveseknek

Fotós tábor tizenéveseknek (11-19 év között)Száron, Budapesttől 50 km-re, félórányi vonatúttal Kelenföldtől a Vértesben. Ott alvás jelleggel, augusztus 5-9 között, hétfő 10.00-től péntek 17.00- ig kedvezményesen 44 900 Ft-ért! Testvérkedvezmény van, egyedülálló szülők szintén kedvezményt kaphatnak.

Negyedik éve megrendezett nyári, ott alvós táborunk minden nap új, izgalmas feladatokat ígér, változatos helyszíneken. A táborozók a feladatok megoldása során sikerélményekhez jutnak, ami fontos a tizenévesek számára (is). A tábor alapot ad a fotózás későbbi fejlesztésére is, és a képek és az elkészült kisfilmek megörökítik az együtt átélt eseményeket is.

Lehetséges kiváló fotókat készíteni drága, komoly fényképezőgép nélkül is, megtanítjuk, hogyan készíts szép képeket az okostelefonoddal. Nem feltétlenül szükséges drága felszerelés ahhoz, hogy jó fotókat csinálj! Bevezetünk a képszerkesztés világába is. 
Fotózni valamennyire mindenki tud, ám a jó képekhez tudás és tapasztalat is szükséges. Ezt kaphatod meg a táborunkban, és ráadásul igazi barátságok is kialakulhatnak, sőt a fényképezés, mint szakma alapjaiba is bepillantást nyerhetsz. A tábor végén kinyomtatjuk a legjobb fotókat, mindenkitől egy-egy képet, amiből kiállítást rendezünk a szülőknek. A tábor résztvevőivel külön-külön is foglalkozunk!

A tábor tapasztalt fotográfus és képzőművész vezetik. Jelentkezés: konkolyedit66@gmail.com, vagy 06303992137 
A jelentkezés 10 000 Ft foglaló befizetésével válik érvényessé, amit az elnijohaz.hu oldalon a kapcsolat menüpont alatt található számlaszámok valamelyikére kérjük átutalni. Számlatulajdonos: Konkoly Edit; a közlemény rovatban kérjük feltüntetni a tábor jellegét:”fotó”, és kérünk, írjatok egy emailt a gyermek életkorával, és lakcímével. A részletes programot a jelentkezőknek küldjük el a tábor indulása előtt egy héttel. 

 

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.