Szépülj kívül belül – Anya-lánya nap 2.

Nem titok, hogy egy csomó vadon termő növény ehető. De nemcsak enni jó, hanem, ezt már kevesebben tudjátok, a bőrünkre, hajunkra kenhető a belőlük készült paszta. S nem kell ehhez tartósítószer, s különféle transzzsír sem. Elég egy virágzó akácfa, rózsa vagy diólevél, csalán, s némi hidegen sajtolt olaj vagy víz.
Az Élni jó ház titkos konyhájában, Száron (Rákóczi u. 10) május 20-án 10.00-17.00 között most ezekből fogunk – nemcsak – ízletes ételeket, hanem különféle pasztákat is készíteni, amiket magunkra, főképp a hajunkra fogunk kenni szaunázás, és egy-egy frissítő masszázs után.

Itt a helyed,

• ha fontos számodra, hogy szép és tiszta legyél kívül-belül,

• ha meg akarsz ismerkedni azokkal a növényekkel, amelyek érintetlenül őrzik azokat a tápanyagokat, amelyeket Isten beléjük álmodott,

• ha garantáltan vegyszermentes, egészséges ételekre vágysz,

• ha ritka tudásra szeretnél szert tenni, hiszen megtanulod, mi a legjobb a bőrödnek, hajadnak,

• ha szeretsz jó társaságban lenni, szívesen tevékenykedsz másokkal ,

• ha kedveled a relaxációt, a masszázst, a pihenést, 

• ha valaki ismeri az ehető vadon termő növényeket, és a belőlük készült kozmetikumokat, akkor igazán értékes tudás birtokosa!

Dönts és jöjj el hozzánk Szárra, az Élni jó házba!

Várunk szeretettel, Edit és Judit

                   

időtartam: 2018.05.20. 10.00-17.00

Ára: 9000 Ft/fő

A létszám limitált, maximum 8 fő!

jelentkezés: elnijowebaruhaz.hu, vagy  06303992137 vagy konkolyedit66@gmail.com

 

Rólunk mondták:

Csodás volt minden, a hely hangulata, vidéki nyugalom, reggeli zöld turmix, az ebédhez való növénygyűjtés, főzés, szépen terített asztal, csuda finom ebéd új koncepciókkal. Délutáni kozmetikumok készítése természetes anyagokból, mindezeket már ki is próbálhattuk magunkon. Masszázs valami csodás volt, sugárzóan szépek lettünk!  Totális feltöltődés és kikapcsolódás, mindenkinek csak ajánlani tudom. 

A főző tanfolyamon vadon termő növényekből című kurzuson voltam. Kiváló ételeket kaptunk, kedves, barátságos házigazdákkal töltöttük a napot. A ház környékén igazi falusi hangulatban tyúkokkal, kutyával töltötte 8 éves kisfiam tartalmasan a vasárnapot. Szeretettel ajánlom!!!! (Mihály Mariann)

Békés környezet, nyugalom, tavacska, kotkodácsolás, brekegés, beszélgetések, főzőcskézés, jóllakás, katyvasztás, szépülés, relaxálás. Egy tökéletes nap. 

Sokkal jobb együtt főzni, mint egyedül. Jó volt a hangulat, és a társaság is. (Sz. Judit)

Elképesztően finom lett az étel, amit először nem gondoltam, amikor a tyúkhúrt daraboltam a deszkán. (Sz. Eszter)

Nekem az tetszik az Edit konyhájában, ami a régi falusi asszonyok együttlétét idézi, hogy valami különleges születik, olyan, amit még sohase ettem.  Ráadásul először minden bonyolultnak tűnik, de aztán hirtelen összeáll, és végtelenül egyszerű lesz, olyannyira, hogy az ember maga is elhiszi, hogy képes rá. Örülök annak is, hogy a lányom megtanulta, milyen érzés tésztát gyúrni.  ( V. Kati)

Egészen más itt megkérni a lányomat, hogy pucolja meg a sárgarépát, mint otthon a saját konyhánkban. Itt, ebben a közegben, anyák és lányaik között valóban át lehet élni az együttalkotás örömét. És én, mint rutinos háziasszony  is tanultam valami újat. (Sz. Emese)

Nekem olyan volt ez az egész, mint valami varázslat. Először minden olyan lassúnak tűnt, aztán mégis minden gyorsan kész lett, és kimondhatatlanul finomra sikerült. ( V. Bori)

Egyszerűen készítettünk el egészen különleges ételeket, és bár nem tűnt soknak, mégis mindenki jól lakott belőle. Az pedig, hogy saját magam gyúrtam a tésztát, elképesztően jó érzés volt. S szerfölött finomra sikerült. (B. Édua)

Én egy kicsit féltem az ehető vadnövényektől, de egyáltalán nem volt „vad” íze, sőt. A kézzel gyúrt tészta, pedig végtelnűl finom volt. Most jöttem vissza Olaszországból, ahol tényleg értenek a tésztákhoz, de még ott sem ettem ehhez hasonlót. (K. Margita)

 

 

 

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.