Élni jó ajándékutalvány

Ajándékozz téli pihenést szeretteidnek!

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket az Élni jó házba, Budapesttől 50 km-re, Felcsúttól 8 km-re, Tatától 35 km-re, Majktól 20 km-re egy kétszáz éves parasztházba, amit úgy újítottunk fel, hogy megőrizze eredeti, meleg “fészek” jellegét. A csomaghoz ingyenes finn-szaunahasználat, egy-egy óra frissítő masszázs- ingyenesen, reggeli, és meleg vacsora tartozik – előre megbeszélt menüsorral. Házunk a Vértes és Gerecse metszésében helyezkedik el, mindkét középhegységben sok még a szarvas, róka, nyuszi. Így nemcsak a gyönyörű tájban lehet gyönyörködni, de a sokszor előbukkanó állatokra is rá lehet csodálkozni.

A környékről:

Budapesttől 50 km-re, Felcsúttól 8 km-re, Tatától 35 km-re, Majktól 20 km-re helyezkedik el az Élni jó ház, a falu főutcáján. Felcsúton nemcsak a futball szerelmesei találnak látnivalót, hanem ha jókor jönnek elcsíphetnek egy mérkőzést is az új stadionok valamelyikében, de kisvasúttal átmehetnek Alcsútra is, a több száz éves fák birodalmába, az arborétumba. Közel van a Velencei-tó, és Tata a várral, és hatalmas tavaival. A Gerecsében és a Vértesben még találni érintetlen területeket, sok-sok vadon élő állattal, várakkal, kilátókkal. Majkon a remeteség épületeit, és szintén egy tavat csodálhatunk meg. Ha wellnessre vágynak, akkor Bicske van legközelebb, ahol a Batthyány kastélyba is érdemes ellátogatni.

Lemondási feltételek:

Az ajándékutalványt visszaváltani nem lehet, de az utalvány bárkire átruházható. Az utalvány árát megrendelés után 5 napon belül a megadott számlaszámra át kell utalni. Ha az utalás beérkezett, megküldjük az utalványt – egy szép borítékban. A szálláshely bankszámlaszáma lent található. Az utalvány március 31-ig váltható be, előre megbeszélt időpontban, 2 éjszaka /3 nap időtartamra. 

Az utalványt tehát postán küldjük el a megadott címre.

Az utalvány ára most kedvezményesen 32 000 Ft helyett 19 000 Ft-ért vásárolható meg. 

Fizetni átutalással lehet:

Bankszámlaszám:

Konkoly Edit (számlatulajdonos)

IBAN: HU34 1091 8001 0000 0483 0337 0008

Swift kód: BACXHUHB

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.